Over ons

Ajax vertrok naar de Arena, Park de Meer werd gebouwd, maar VVGA bleef wat  het was: een bloeiende tennis- en voetbalvereniging met ongeveer 800 senior- en  juniorleden! VVGA heeft zes gravelbanen (met verlichting) en één voetbalveld.  Vanaf het terras en uit ons mooie nieuwe clubhuis (2008) kijkt u uit over de  banen.

Bij VVGA tennissen recreanten, maar ook in de competitie doen we op redelijk  hoog niveau mee: twee zaterdagteams spelen hoofdklasse. VVGA staat vooral bekend  om de gezelligheid: het Open Toernooi is al 25 jaar heel populair. Op het  voetbalveld speelden vroeger regelmatig Ajax-elftallen. De grasmat ligt er  ongekend goed bij. De zaterdag- en zondagelftallen en de tennissers ontmoeten  elkaar op het terras.

Deze website is bedoeld voor leden van de vereniging en aspirant-leden. Ook  is hier informatie te vinden voor de deelnemers aan het Open Toernooi. En  natuurlijk voor (potentiële) sponsors en andere geïnteresseerden.

En dan nog even dit: VVGA werd in 1913 opgericht als Voetbal Vereniging  Gemeente Ambtenaren. Dit werd later omgedoopt naar Vereniging Voor Gemeente  Ambtenaren. In 2013 vierden we ons honderdjarig bestaan!!!

Adres
Wembleylaan 5
1098 WG Amsterdam
tel. 020-4688750
info@vvga.nl
Informatie over
Tennis
Voetbal
Bridge
   Fans van VVGA
   VVGA Open Toernooi
   Twitter
© Copyright 2014 Tennisvereniging VVGA Amsterdam

Ogenblik a.u.b. ...